.

La celebració de l'equip guanyador

La celebració de l’equip guanyador

Aquest dissabte al vespre s’ha acabat la segona edició del Rally Costa Daurada Legend, organitzat per l’Escuderia Baix Camp, una prova exclusiva per a automòbils clàssics esportius dividits en diverses categories de velocitat i regularitat que va començar el passat divendres des del passeig de Jaume I de Salou.

Des de la capital de la Costa Daurada fins a diversos municipis del Camp de Tarragona, un total de 82 vehicles de les diferents categories han recorregut 150 quilòmetres de trams cronometrats, la majoria compartits amb recorreguts llegendaris del campionat del món de ral·lis. L’itinerari ha fet passar els pilots dos cops pels trams de la Mussara, Escaladei, El Molar, Montsant, Priorat, La Teixeta, Colldejou i un tram espectacle urbà per Salou.

La victòria en la categoria Legend Velocitat va ser pel BMW M3 E30 de Xavier Domènech i Luka Larrosa (1h 43’57″9), del Motor Club Sabadell. Josep Sola —amb un Ford Sierra RS Cosworth copilotat per Robert Izquierdo— va plantar cara durant bona part del certamen fins que en un dels trams de dissabte a la tarda va patir una avaria mecànica.

La segona posició, molt ajustada, va ser per Albert Torres i Jordi Noguera (1h 46’24″3), amb un BMW 320i E30 de Peu A Baix Motorsport, i una diferència de només 2’26″4 respecte el primer classificat. El bronze se’l van endur Jordi Puertas i Eloi Montalà amb el seu Peugeot 205 Rally de l’Escuderia Motor Terrassa.

Aquesta segona edició consecutiva del Rally Costa Daurada Legend, ressuscitat l’any passat per l’Escuderia Baix Camp, “serveix per consolidar l’esdeveniment al territori”, destaca l’organització.