.

El portaveu de VOX a Vila-seca, Javier Domingo. Foto: Cedida

El portaveu de VOX a Vila-seca, Javier Domingo. Foto: Cedida

El portaveu del Grup Municipal de VOX Vila-seca, Javier Domingo, ha registrat una moció per a abordar l’activitat delictiva del “top manta” de manera “integral”, en resposta a la creixent preocupació per la proliferació d’aquesta activitat delictiva a Vila-seca, més concretament a La Pineda. Segons ha informat Domingo, aquesta iniciativa té com a objectiu “protegir l’economia local, garantir la seguretat ciutadana i promoure un entorn comercial just i segur en la zona costanera de La Pineda”.

Domingo ha advertit que la venda il·legal “representa una seriosa amenaça per a l’economia local, contribueix a l’activitat del crim organitzat i perjudica la qualitat de vida dels ciutadans i visitants de Vila-seca”. A més, el portaveu ha insistit que “causa perjudici econòmic als comerciants establerts que compleixen amb la legislació vigent i paguen religiosament els seus impostos”.

En aquest sentit, la moció presentada per VOX proposa una sèrie de mesures per a abordar la venda il·legal en el municipi de Vila-seca, segons ha explicat el propi portaveu. “La iniciativa inclou mesures per a l’augment de la presència policial en àrees sensibles per a descoratjar la venda il·legal, així com la col·laboració entre l’Ajuntament, altres institucions i les forces de seguretat per a millorar la detecció i erradicació d’aquesta activitat”, ha detallat Domingo.

Finalment, el portaveu de VOX Vila-seca ha destacat la importància de “impulsar campanyes de conscienciació dirigides a comerciants i consumidors sobre els riscos de la compra i venda de productes il·legals”, a més, de la proposta de “fer costat als comerciants locals mitjançant incentius i l’enfortiment de les sancions per a venedors i compradors il·legals”. Així mateix, “fomentar l’emprenedoria legal a través de programes i capacitacions per als qui desitgin establir negocis formals en el municipi”, ha conclòs Javier Domingo.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */