.

.

TOTS 21


Imatge que VOX ha fet circular sobre els aldarulls de la Selva

La formació de dreta extrema VOX, que fins aquest diumenge celebra un campus en un hotel de la Selva del Camp, ha denunciat que els CDR i grups d’extrema esquerra han tornat a atacar el campus. “Aquest diumenge, sobre les 6:30 del matí, un grup de 20 persones ha intentat assaltar l’hotel on s’allotjaven els assistents i es desenvolupa el campus carregats de barres de metall, una motoserra i material pirotècnic”.

Segons diu la formació espanyolista radical, finalment, davant la presència de seguretat de l’hotel i amb la intervenció dels Mossos “no han aconseguit entrar, tot i que han ratllat un cotxe i causat danys materials a la façana de l’hotel”.

VOX afegeix que el primer dia del campus, 200 encaputxats van “amenaçar i insultar” els assistents al campus amb frases com “pim, pam, pum, que no quedi ni un” i crits de  “Visca, Visca, Visca Terra Lliure”.

El Campus finalitzarà avui amb la participació del secretari general de VOX, Javier Ortega Smith, i els presidents de Girona, Alberto Tarradas; de Barcelona, Lola Martín, i de Tarragona Isabel Lázaro.

El CDR de la Selva i desenes d’entitats havien convocat marxes de protesta durant el cap de setmana contra el feixisme davant la decisió de VOX de celebrar un campus a la Selva del Camp.