.

Àlex de Anta, coordinador de Vox a la província

Més moviments polítics a Tarragona en l’entorn proespanyol i antisobiranista. Aquests dies es coneixia la nova junta directiva de Ciutadans. I avui s’ha deixat veure Vox, el partit fundat per Ortega Lara. Vox es presentarà a les eleccions municiapls de 2015 a Tarragona i també a les principales poblacions de la demarcació de Tarragona, segons ha confirmat a Tarragona21 el seu coordinador territorial. Àlex de Anta ha assumit provisionalment la coordinació de Vox a Tarragona, el nou partit situat a la dreta del PP i del que recentment s’hi va incorporar Alejo Vidal-Quadras i està dirigit per aquest i per Santiago Abascal.

Qui encapçalarà la llista ja es coneixerà més endavant i serà sotmès a votació. Vox farà la seva estrena a la província el proper 21 de març a l’Hotel Ciutat de Tarragona i prepara un desembarcament a Reus en una trobada amb empresaris.

El Comitè Executiu Provisional ha nombrat de Anta, un empresari que viu a Reus, perquè sigui el responsable del partit a la província fins que els militants escullin els òrgans de la formació d’acord amb els estatuts en la I Assemblea ordinària que tindrà lloc el mes d’octubre.

Vidal-Quadras, a l'assemblea de presentació de Vox, la setmana passada a Madrid

De Anta es fa càrrec de la coordinació de Vox a Tarragona “amb la il·lusió d’iniciar un projecte liberal, per a defensar la llibertat, la unitat d’Espanya i la regeneració democràtica”.

El nou coordinador ha aprofitat el seu nombrament per a fer una crida a la participació de tots els militants de Tarragona a les pròximas eleccions primàries de Vox que culminaran el proper 22 de març per a escollir la llista de candidats a les eleccions europees de maig.

De Anta, ex directiu i actualment empresari, és màster en Direcció d’Empreses per l’Instituto de Alta Dirección (IAD), on dirigeix el departament de Noves tecnologies.

J. Garcia