.

.

TOTS 21

Tots els projectes candidats als Premis Empresa Tarragona Impulsa 2016 han elaborat un vídeo promocional que està penjat al canal de Youtube de Tarragona Impulsa. A partir d’avui i durant tota la setmana, els ciutadans podran fer un m’agrada al que li sembli millor. El nombre de “m’agrada” determinaran en un 10% les puntuacions dels premis finals de les dues categories: idees de projectes empresarials i empreses ja creades.

Per cadascuna de les dues categories hi ha tres premis valorats en 3.000 i 1.500 euros respectivament. També es premiarà aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes. Amb un premi de 1.000 € per l’adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre. El lliurament de premis tindrà lloc el 24 de novembre a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La conselleria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret, d’iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.