.

.

TOTS 21


Foto de família de l’ampliació del conveni. Cedida

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) i l’empresa Vopak Terquimsa han ampliat el seu conveni de col·laboració, que va començar en 2018. La pròrroga de l’acord suposa que Vopak Terquimsa continua sent patrocinador principal del club i que, a més del primer equip, el logotip de la companyia el lluirà també el primer equip femení de l’entitat blava.

La presidenta del CBT, Núria Grados, ha valorat molt positivament «la continuïtat d’un patrocinador com Vopak Terquimsa, amb els quals tenim una relació molt especial, com demostra que al marge dels nostres primers equips són el patrocinador de l’Escola de Bàsquet, que és clau per a la nostra labor social i per a pujar a jugadors, i perquè estableix el suport als nostres entrenadors i a les activitats de formació».

Per part seva, Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, considera que «col·laborar amb el CBT, en el creixement dels joves va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Tarragona i anar de bracet del CBT amb el primer equip masculí i també amb el femení és sumar la nostra ajuda a una entitat en la qual ens enorgulleix estar. És un club molt dinàmic, actiu i estem feliços d’aportar i sumar més al projecte de bàsquet que representa».

L’acord s’ha rubricat en un acte en les instal·lacions de Vopak Terquimsa, al Moll de la Química del Port de Tarragona, amb la presència també de Ousmane Ndour i Boe Nguidjol com a jugadors del primer equip masculí i d’Aitana Sánchez i Maria Lapieza, jugadores del primer equip femení.