.

Entrega dels reconeixements. Foto: Cedida

Vopak Terquimsa ha reconegut la labor de les empreses de serveis amb les quals col·labora fent lliurament de dos reconeixements: Premi a la Seguretat i Integritat i Premi a l’Adaptabilitat i el Compromís. L’acte de lliurament s’ha dut a terme en la primera edició del Gold Supplier Day, esdeveniment que ha congregat a 42 assistents pertanyents a 24 empreses contractistes.

El Gold Supplier Day és una iniciativa de Vopak Terquimsa, dins del programa Gold Supplier, enfocada a estrènyer la relació amb els seus proveïdors, i que neix amb un doble objectiu: millorar la seguretat de les instal·lacions reforçant la implicació i col·laboració de les empreses contractistes així com millorar l’eficiència dels processos actuals de treball, aplicant palanques com la innovació i la digitalització. Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, ha explicat que «som el que som gràcies en gran part a la col·laboració dels nostres proveïdors al llarg dels anys, i volem reconèixer l’acompliment extraordinari d’alguns d’ells, en relació amb comportaments que connecten amb els valors de la companyia».

Tecnolimp ha estat reconeguda pel seu profund compromís amb la seguretat i per identificar i evitar situacions que no consideren segures abans que succeeixin. Iván Rofes, gerent de Tecnolimp, ha estat l’encarregat de rebre el premi de mans de Juan Carlos Cristobal, director de Seguretat, Qualitat i Medi ambient de Vopak Terquimsa.

Per part seva, Emypro ha estat guardonada pel seu compromís amb la qualitat, els seus coneixements tècnics i la capacitat d’adaptació per a adaptar-se a les necessitats del client. El premi l’ha recollit Alejandro Garcia, director tècnic de Emypro, de mans de José Vidal-Ribas, director de l’Àrea Tècnica de Vopak Terquimsa.

V.Tapias