.

Francesc Tarragona i Àlez Jerez, mostrant la samarreta de la jornada. Foto: Tots21

Tornen les 24 hores més solidàries. Una remullada a la piscina de 25 metres per ajudar l’entitat La Muntanyeta. El Club Natació Tàrraco torna a organitzar, de la mà de la Fundació La Muntanyeta, les 24 hores de natació, que es celebraran els propers dies 15 i 16 de setembre, el primer d’ells, a partir de les 18 hores, amb la celebració del Trofeu Ramos. Es tracta de l’esdeveniment que més gent arrastra en el sí del club.

Aquesta jornada social i esportiva, oberta a tothom, convida a participar a tothom a qui li agradi nedar, a fer
una, dues o les piscines que vulgui per complir de nou amb la jornada de 24 hores. Està previst que hi participin més de 300 nedadors, entre esportistes, socis, amics i tarragonins.

“Totes les seccions del club hi prendran part”, ha afirmat avui en la presentació el president del CN Tàrraco, Alex Jerez. Enguany es farà pagar un euro als participants, una xifra evidentment simbòlica. Podran rebre una samarreta commemorativa. “L’important és que La Muntanyeta es visualitzi”, ha destacat al seu torn el president de La Muntanyeta, Francesc Tarragona, que ha posat en valor que siguin dues “entitats històriques” les que es donin la mà per segon any consecutiu, unes entitats “que comparteixen els mateixos valors, com l’excel.lència, la inserció laboral o la transparència”.

Activitats alternatives

Al mateix temps que se celebra la jornada de natació, el club ofereix altres activitats alternatives esportives i lúdiques i àpats per celebrar la Diada del Club. Masterclass de zumba, judo en família, festa aquàtica amb inflables, vermut aquàtic, música en directe, partits de waterpolo, exhibició de natació artística, circuit de crossfit,… tot això i més acompanyat de bona gastronomia: graellada, sardinada i fideuà popular (es pot comprar tiquet a la recepció del Club). L’entrada és lliure i gratuïta per a tothom.

Novament, aquestes 24 hores seran solidàries amb La Muntanyeta per tal de donar suport a aquesta entitat,
als afectats i a les seves famílies. La Fundació La Muntanyeta, adherida a la Xarxa Santa Tecla, Sanitària,
Social i Docent des de 2020, atén més d’un centenar de persones i les seves famílies i ara necessita unes
noves instal·lacions per continuar oferint un projecte de vida a les persones amb paràlisi cerebral.

Al respecte, Tarragona ha recordat que està en marxa la licitació de la nova residència, que arrencarà abans de final d’any amb 60 places a Bonavista, “un projecte de 7 milions d’euros que ha rebut el suport dels fons europeus Next Generation“. La Muntanyeta treballarà amb la Generalitat per poder concertar places de cara a l’any vinent. “Es tracta d’un projecte del Camp de Tarragona”, ha destacat.

Novament, aquestes 24h seran solidàries amb La Muntanyeta per tal de donar suport a aquesta entitat, als afectats i a les seves famílies. L’activitat s’emmarca també en el conjunt d’actes del 60è aniversari del CN Tàrraco.

Jaume Garcia

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */