.

Un moment de la visita a la biblioteca de Creixell

Un moment de la visita a la biblioteca de Creixell

Aquest dimarts 8 de juliol de 2014, la responsable del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll, i el Delegat dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Jordi Agràs, han visitat les instal·lacions de la BiblioCreixell.

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, ha presidit aquest acte acompanyat també per la regidora d’ensenyament i primera tinent d’alcalde de Creixell, Montserrat Muñoz, el regidor de cultura, Francesc Sentis, la responsable de la Central de Biblioteques de Tarragona, MªDolors Comas, Neus Martorell de la Xarxa de Biblioteques i Maribel Pérez responsable de la Bibliocreixell.Aquest acte s’emmarca dins les visites que des del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya es fan a les biblioteques de la Xarxa del Baix Gaià.

Creixell forma part d’aquesta Xarxa de Biblioteques del Baix Gaià que va néixer ara fa poc més d’un any. La Xarxa inclou les biblioteques de Torredembarra, Altafulla, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, El Catllar, Creixell, Roda de Berà i Salomó. La unió i el treball en xarxa donen força a la divulgació de les activitats i serveis de les nostres biblioteques i punts de lectura.