.

.

TOTS 21


Salvador Illa ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Creixell. Foto: Cedida

Salvador Illa ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Creixell. Foto: Cedida

El primer secretari del PSC, president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya, Sr. Salvador Illa, ha visitat Creixell aquest dijous 31 d’agost.

Salvador Illa ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Montserrat Muñoz Madueño i la resta de regidors i regidores de l’Equip de Govern Municipal de l’Ajuntament de Creixell. L’acte s’ha realitzat al despatx de l’alcaldia de la Casa de la Vila.

L’alcaldessa Muñoz ha donat la benvinguda a Creixell a la porta de la Casa de la Vila a Salvador Illa, el qual ha signat també protocol·làriament en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell. En aquesta dedicatòria, Illa ha expressat els seus millors desitjos en aquest inici de mandat a l’alcaldessa, l’equip de govern i el consistori de Creixell.

L’alcaldessa Montserrat Muñoz ha plantejat les diverses mancances que té el municipi de Creixell a Salvador Illa, el qual s’ha posat a disposició de l’Ajuntament per ajudar en la mesura de les seves possibilitats com a cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari i president del grup parlamentari del PSC.

En aquest acte, l’alcaldessa Montserrat Muñoz, ha obsequiat a Salvador Illa amb una miniatura dels gegants de la Vila de Creixell, Gilmundo i Minerva.