.

.

TOTS 21


Rubén Viñuales durant la roda de premsa. Foto: Cedida

Rubén Viñuales durant la roda de premsa. Foto: Cedida

El candidat socialista a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha reivindicat la necessitat la renovació total de les voreres de Sant Pere i Sant Pau, prestant atenció a les persones amb mobilitat reduïda: “Sant Pere i Sant Pau necessita una renovació de la majoria de les seves voreres i ho durem a terme ampliant-les i, sobretot, prestant atenció a les persones amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera, els veïns i veïnes recuperaran l’espai públic del barri i revertirem la degradació que ha patit aquests últims anys”. Aquesta proposta de millorar les voreres, també ve acompanyada d’un pla d’asfaltat municipal que, juntament amb el projecte del ‘Pam a Pam’, es dignificarà la via pública del barri més poblat de la ciutat. Des del PSC, detallen que aquests plans d’asfaltatge i millora de les voreres, s’estendran a la resta de la ciutat.

Les i els socialistes també volen convertir Sant Pere i Sant en un espai d’art urbà a l’aire lliure, recuperant la iniciativa ‘Murs que Parlen’: “En aquest barri, hi ha molts murs que es troben en desús i algun d’ells vandalitzats, donant una imatge de degradació brutal. Des del, PSC volem donar vida a aquests murs i convertir-los en espais d’art urbà a l’aire lliure”. Viñuales explica que l’objectiu d’aquests grans murals, els quals anirien de la mà de l’Escola d’Art, és potenciar i visibilitzar els joves artistes tarragonins.

A més, el PSC vol impulsar de forma definitiva la nova biblioteca pública: “Sant Pere i Sant Pau és el barri tarragoní més gran, és més necessari que mai finalitzar aquest espai cultural, perquè el veïnat pugui gaudir d’una biblioteca pública de qualitat”. Viñuales també vol donar una resposta definitiva a una de les reivindicacions històriques d’aquest barri, la construcció d’un gimnàs municipal: “Amb totes aquestes mesurem que presentem, aconseguirem que Sant Pere i Sant Pau sigui un motor de dinamització comercial i social a la nostra ciutat”.