.

.

TOTS 21


L'original cartell del Carnaval de Vila-seca

A Vila-seca són 25 les comparses i un total de 2.560 inscrits que el proper dissabte 1 de març desfilaran al Carnestoltes de Vila-seca 2014, un carnaval que enguany estrena entitat organitzadora, la Carnaval Comission Dogs, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca.

La festa començarà el divendres 28 a partir de les 19.30 h amb l’Arribada del Carnestoltes a la plaça de Sant Antoni. A continuació, hi haurà una cercavila pels carrers dels Ferrers, de Sant Pere, la plaça d’Estudi, el carrer de la Verge de la Pineda i la plaça de l’Església.

Des d’allà es farà el discurs i el lliurament de les claus del poble a SM Carnestoltes. La Txaranga Band Tocats amenitzarà el recorregut, el qual arribarà fins al local ‘La Mina’ del carrer de la Font, on es durà a terme el primer ball de carnaval.

El dissabte 1 de març, les colles es concentraran a partir de les 16.45 h a l’avinguda de Ramon d’Olzina on, a partir de les 17.30 h la rua de carnaval començarà a recórrer l’avinguda de Francesc Macià, els carrers de la Font, de Sant Antoni, dels Ferrers, de Sant Pere, de Vic, la Rambla de Catalunya i els carrers de Tarragona i de Sir Esteve Morell Scott.  A les 24.00 h al Pavelló Municipal d’Esports, hi haurà el gran ball de Carnaval.

Batalla de coixins

El diumenge 2 de març hi haurà, a partir de les 6 de la tarda, la primera batalla de coixins, la qual es durà a terme a la plaça d’Estudi. Per a participar-hi cal anar en pijama i portar coixins tous. En acabar la batalla es lliuraran els premis al millor pijama masculí i al millor femení i, finalment, els participants seran convidats a xocolata amb coca.

El dimarts 4 de març a la plaça de Voltes i a partir de les 19.00 h tindrà lloc la sortida del seguici mortuori, acompanyat per la Txaranga Band Tocats. El recorregut comprendrà els carrers de Sant Josep, de Tarragona, de la Verge de la Pineda i s’acabarà a la plaça de l’Església on, a partir de les 8 de la tarda es lliuraran els premis de la rua de carnaval. En acabar, tots els assistents podran degustar rom cremat per acomiadar SM Carnestoltes.