.

Ajuntament-de-Vila-seca

Ajuntament de Vila-seca

Aquest dijous a les 20.45 h a la Casa Consistorial i en el marc dels actes de la V Portada de la Mare de Déu de la Pineda, tindrà lloc la recepció a les Pinedes per part de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Aquest acte acollirà a les 56 dones de nom Pineda, entre les quals hi ha la més jove té 3 anys i la més gran de 89.

Per tal de finalitzar aquesta V Portada de la Mare de Déu de la Pineda, Festa quinquennal, l’endemà divendres a les 12.00 h tindrà lloc l’ofrena musical a càrrec del Cor Sant Esteve, amb la interpretació de cants marians en homenatge a Santa Maria de la Pineda. A les 20.00 h es durà a terme la celebració de l’Eucaristia amb Mn. Josep M. Pairot Massoni. A l’endemà dissabte, a les 17.30 h, hi haurà la benedicció dels infants batejats els darrers cinc anys i finalment a les 8 de la tarda se celebrarà l’Eucaristia.

L’última celebració de l’Eucaristia a l’Església Parroquial de Sant Esteve, en el marc de la V Portada, serà a les 9.45 h i donarà el tret de sortida a l’últim dia d’actes entorn a la Portada de la Mare de Déu. El mateix diumenge dia 8 i a les 10.45 h es retornarà la imatge de la Mare de Déu al Santuari, amb carro i la comitiva a peu i a les 12.00 h es durà a terme una celebració de l’Eucaristia al Santuari. Per a tothom que vulgui tornar a Vila-seca un cop acabada la missa, a partir de les 13.30 h hi haurà un servei gratuït d’autobusos des del Santuari fins a la plaça dels Països Catalans.