.

La trobada ha començat al Jardí del Castell de Vila-seca amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.

Vila-seca ha donat la benvinguda aquest matí a més del centenar de dones que han participat en la 20a Trobada de Dones del Tarragonès, i en la commemoració alhora del 10è aniversari del Casal de la Dona de Vila-seca.

La trobada ha començat al Jardí del Castell de Vila-seca amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, qui ha felicitat a totes les dones i ha recordat que el paper de la dona és molt rellevant i vital a la societat. Acompanyat de les regidores Lucía Teruel i Esmeralda Núñez i del regidor Josep Toquero han gaudit d’un esmorzar i poc després les participants provinents de diverses poblacions del Tarragonès, han fet una visita cultural als diferents edificis històrics del municipi.

Posteriorment, han visitat el celler Clos Barenys, on gaudeixen d’un dinar de germanor al Restaurant L’Orangerie. Acabat el dinar, tindran lloc els parlaments i l’homenatge a les sòcies de més de 85 anys, la celebració de l’aniversari amb el repartiment d’obsequis i, finalment, ball per tothom.

L’acte ha estat organitzat pel Casal de la Dona de Vila-seca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Institut Català de les Dones.