.

Vila-seca va començar els actes al voltant del Dia Internacional de les Dones el passat dimecres

Vila-seca va començar els actes al voltant del Dia Internacional de les Dones el passat dimecres

Vila-seca s’ha sumat avui a la celebració del Dia Internacional de les Dones amb la Manifestació per la vaga feminista del 8M sota el lema “Ens aturem per a canviar-ho tot”. Més de 250 persones, d’entre les quals diversos membres de les associacions de dones de Vila-seca, la Coordinadora Feminista i la Corporació Municipal, han sortit des del Mercat Municipal i han finalitzat el recorregut a la plaça de l’Església, on s’han llegit els diversos manifestos

Les activitats continuen aquesta tarda, amb el dinar del Dia Internacional de les Dones i tindran continuïtat fins al proper dimecres 13 de març. Per una banda, demà dissabte tindrà lloc l’activitat “Mindfulness per millorar les nostres vides”, a les 4 de la tarda al Centro Aquaiara i, a les 6, una masterclass de zumba a la rambla de Catalunya. Dilluns vinent, el Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà un taller de defensa personal a les 3 de la tarda i el dimecres, un taller de cuina de reciclatge a les 9.30 h al Centre Cívic i Cultural el Colomí, clourà els actes del Dia Internacional de les Dones a Vila-seca.

Cal recordar que Vila-seca va començar els actes al voltant del Dia Internacional de les Dones el passat dimecres, amb un taller obert de pancartes i davantals i la instal·lació d’una carpa informativa a càrrec de la Coordinadora Feminista Vila-seca, ahir dijous.