.

La jornada tindrà lloc a l'espai de la biblioteca.

La jornada tindrà lloc al jardí de la biblioteca.

El proper dijous, 26 de juny, a les 22.00 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a la 12a edició del cicle “Accions en poesia”, una proposta de recitals de música i versos per a les nits d’estiu a Vila-seca.

El cicle s’iniciarà amb “Homenatge a Vinyoli: poemes i cançons”, a càrrec del Cor Sant Esteve, que serà dirigit per Charo García i l’acompanyarà al piano Marc Torres. L’espectacle consisteix en la interpretació de cançons dels compositors Britten, Bartók, Rakhmaninov i versos de Joan Vinyoli. Organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, els jardins de la biblioteca acolliran fins a l’agost dos espectacles més de poesia i música.

El dijous 10 de juliol a partir de les 22.30 h, el cicle continuarà amb “Versos d’Estellés i altres cançons”, a càrrec de Pau Alabajos, un combatiu i reivindicatiu cantautor valencià que posarà veu i  guitarra als poemes de V. Andrés Estellés, considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

Per finalitzar, el dijous 7 d’agost a partir de les 22.30 h, es representarà “El jardí extraordinari: un viatge per la cançó francesa”. Miquel Pujadó, gran coneixedor de la cançó francòfona, serà l’encarregat d’interpretar una vetllada de ‘chanson’ de grans creadors de la música francesa del segle XX, com Brassens, Moustaki, Leo Ferrer, Aznavour o Barbara.