.

Els membres de la llista per a les municials de Vila-seca en Comú

Vila-seca en Comú ha presentat l’equip amb el qual té previst concórrer a les eleccions municipals el proper 26 de maig. La candidatura, encapçalada pel sociòleg i professor Mario Téllez, compta amb un total de 17 dones i tretze homes.

Téllez ha indicat que inicien aquest camí “amb la ferma voluntat de governar Vila-seca per millorar-la”. Considera que cal un govern que “a més de mirar cap a fora, també miri cap a dins. Una Vila-seca que tingui cura dels seus i que posi la vida en el centre de l’activitat política. Una ciutat que posi, en definitiva, les institucions al servei de la gent “.

L’edil també ha manifestat que presentaran un programa electoral que tindrà com a eixos claus la justícia social, la participació, la transparència, la cultura i el foment de l’economia local i l’ocupació. A nivell d’inversions ha deixat entreveure que comptarà amb novetats molt atractives per a tots els nuclis urbans. No obstant, no les ha volgut anticipar ja que encara han d’aprovar el programa. El que sí que ha anticipat és que té com a objectiu recuperar tradicions apreciades per tota la ciutadania com els Jocs Interbarris o la Fira de la Música al Carrer.

Més enllà de Téllez, la llista electoral estarà encapçalada per Núria Miret Puyal, treballadora d’un comerç local i vinculada a l’associacionisme; Carlos Cercós, professor d’economia a la Universitat Rovira i Virigili i Marta Roldán, integradora social vinculada al sindicalisme. El conjunt de la llista la forma un equip molt transversal que prové de sectors professionals com l’arquitectura, l’arqueologia, la promoció musical, l’ensenyament, la integració social, la sociologia, l’economia, el treball social, la hisenda, la sanitat, la publicitat, el sindicalisme, la química, l’electrònica, l’enginyeria, la construcció, el turisme, la biologia, la geografia o la història.