.

.

TOTS 21


La coalició d’esquerres dona el seu suport al pressupost municipal de 2023 a canvi de dos mesures de protecció social. Foto: Cedida

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha donat el seu suport al pressupost municipal 2023, que el Govern Municipal de Vila-seca va portar al Plenari Municipal el passat divendres desprès d’arribar a un acord in extremis per crear un par públic d’habitatges i una línia d’ajuts per pagar subministres a famílies vulnerables.

Concretament l’acord expressa que el govern local es compromet a iniciar els tràmits per a la creació d’un parc d’habitatge públic amb l’adquisició d’habitatges per part de l’Ajuntament i la creació d’una línia d’ajuts per a pagar subministres (llum, gas i aigua) per a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

A més, l’acord indica que Vila-seca en Comú i Vila-seca Segura-Junts treballaran conjuntament el reglament d’aquests ajuts per a la seva aplicació immediata. En el cas que la consignació sigui insuficient, es suplementarà. Una comissió de seguiment es reunirà mensualment per avaluar que es compleixin els acords esmentats.

Des de la formació consideren que, si bé en clau electoral els hauria beneficiat votar en contra per erosionar el govern i marcar perfil, han decidit buscar l’acord i fer prevaldre els interessos del veïnat a possibles rèdits partidistes.

Redacció