.

.

TOTS 21


L’acord forma part d’un dels compromisos del Govern de Segura amb Vila-seca en Comú en matèria d’habitatge. Els Comuns asseguren que l’ajut es consolidarà en propers exercicis.

Després de la seva aprovació per unanimitat en el darrer ple municipal, Vila-seca disposarà, per primer cop en la seva història, d’una línia de subvencions de titularitat municipal per al pagament dels lloguers que no superin els 700 euros mensuals de mensualitat. Aquesta línia de subvencions forma part dels acords de Vila-seca en Comú amb el Govern a canvi del vot favorable en la darrera modificació dels pressupostos.

Mario Téllez, portaveu de Vila-seca en Comú, va assegurar en sessió plenària que aquesta no és una mesura exclusivament vinculada al covid sinó que es consolidarà en els propers exercicis, per tal de donar compliment al pacte de la seva formació amb el govern. Igualment ha destacat que aquesta no serà l’única iniciativa en matèria d’habitatge del mandat ja que també s’ha acordat desenvolupar un Pla Local d’Habitatge amb diagnòstic exaustiu de la situació al municipi

Redacció