.

.

TOTS 21

Cartell del càncer de mama a Vila-seca.

Cartell del càncer de mama a Vila-seca.

L’Ajuntament de Vila-seca ha programat diversos actes per a commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama. Els actes començaran el dilluns 19 d’octubre amb una Taula informativa al Centre de Salut de Vila-seca, que tindrà lloc de 10.00 a 13.00 h. A l’endemà, Elena Nolla, psicòloga del servei d’Oncologia de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, impartirà una xerrada sobre suport psicosocial en el càncer a la Biblioteca de Vila-seca, a partir de les 6 de la tarda.

El dijous 22 d’octubre tindrà lloc un taller de risoteràpia a les 10.30 h al Centre Cívic Colomí, dirigit per Gabriela Baldini, professora de ioga i postgrau en Psicomotricitat relacional. Per últim, Maria del Mar Martori, responsable de la unitat de Musicoteràpia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, impartirà un taller de musicoteràpia al Conservatori de Música el divendres 23 d’octubre a les 6 de la tarda.

Les activitats entorn del Dia Mundial del Càncer de Mama compten amb l’organització de l’Ajuntament de Vila-seca i la col·laboració del Conservatori de Música, la Biblioteca de Vila-seca, l’Associació de Veïns Nou Colomí i la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.