.

L'Ajuntament de Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca

Les sessions de debat del Pressupost Participatiu Vila-seca 2017 començaran aquesta setmana a Vila-seca. Després de la fase de recollida de propostes que va tenir lloc fins al passat 9 d’octubre, l’Ajuntament de Vila-seca convoca tres sessions de debat en cadascun dels nuclis de població, per als quals cal una inscripció prèvia a http://lsv206.gabinetceres.com/index.php?r=survey/index&sid=916481

En primer lloc, el dijous 20 d’octubre a les 8 de la tarda a Vila-seca, hi haurà la sessió de debat al Centre Cívic i Cultural El Colomí. La següent tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural de la Plana, el dimarts 25 d’octubre a les 8 i, finalment, el Centre Cívic de la Pineda acollirà l’últim dels debats el dijous 27 d’octubre a les 8 de la tarda.

En aquestes sessions de debat, es presentaran el llistat de propostes recollides i s’oferirà l’oportunitat d’afegir les consideracions que es creguin oportunes, fomentant també que els propis creadors de les propostes puguin aportar els seus arguments entorn als beneficis de les mateixes.

Una vegada s’hagin dut a terme aquests debats, es procedirà a la valoració tècnica i econòmica de les propostes; a continuació els ciutadans podran prioritzar-les i, finalment, es realitzarà una sessió de presentació pública dels resultats obtinguts durant el procés.

Sota el lema “Una porta oberta a les teves idees”, el Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i gestió del nostre municipi, mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes poden proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals. Aquest procés atorga a la ciutadania empadronada al municipi de Vila-seca de 16 anys o més la capacitat de decidir com es destinaran fins a 300.000 € del pressupost municipal per a l’any 2017.