.

Nit de Reis a Vilaseca l'any anterior

Nit de Reis a Vilaseca l'any anterior

Vila-seca gaudirà, durant les properes festes de Nadal, de tot un seguit d’activitats programades entre els dies 20 de desembre i 5 de gener.

El primer dels actes tindrà lloc a la plaça de l’Església on, el 20 de desembre a les 19.30 h, hi haurà la felicitació de nadal i el tradicional brou, amb l’acompanyament musical del Cor Toldrà, el Cor Mozart i el Cor Vivaldi del Conservatori de Música. Més tard, i dintre de la programació de tardor de l’Auditori Josep Carreras, es durà a terme el concert de Nadal ‘El Messies’ de G.F. Händel, a les 21.30 h.

A l’endemà dissabte i a les 21.00 h hi haurà el recital ‘El Poema de Nadal’ de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia, el qual actuaran conjuntament amb el Cor Contraveus dels alumnes de grau professional del Conservatori de Vila-seca.

L’Esplai l’Esclop de Vila-seca serà l’encarregat d’organitzar la Festa del Tió a la plaça de l’Església a les 6 de la tarda i a l’endemà, dia de Nadal, la Societat El Centre representarà els Pastorets a les 7 de la tarda. Cal recordar que hi haurà una segona representació el 29 de desembre a les 7 de la tarda.

D’altra banda, el dia de Sant Esteve al matí tindrà lloc a la plaça de Joan Kies Hellmont l’arribada dels patges de SS MM Reis Mags d’Orient a les 10.30 h, mentre que a les 11.15 h es preveu la recollida de cartes pels patges a la plaça d’Estudi. A les 7 de la tarda es durà a terme el concert de Sant Esteve a l’Auditori Josep Carreras, a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca l’Orquestra Händel del Conservatori. La invitació per tal d’accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al Conservatori, al Punt d’Informació Juvenil i al Patronat de Turisme.

Per als més joves, del 27 al 29 de desembre hi haurà el Parc Jove de Nadal amb activitats esportives i de lleure de 10.00 a 13.00 h i de 19.00 a 23.00 h a l’Espai Jove. El Parc Infantil començarà el mateix dia 27 però s’allargarà fins el 30 de desembre, en horari de 17.00 a 20.00 h al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca. L’últim dia de l’any a les 12.00 h hi haurà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i a les 6 de la tarda a la plaça dels Països Catalans arribarà L’Home dels Nassos.

De cara a l’any nou, el dia 1 de gener a la 1 de la matinada tindrà lloc la Festa de Cap d’Any, amb música de tots els temps, al Pavelló Municipal d’Esports. El diumenge 5 de gener a les 17.15 h arribaran els Missatgers Reials i seguidament els SS MM Reis Mags d’Orient per l’avinguda de la Generalitat, fins arribar a la plaça de l’Església, on faran l’adoració al nen Jesús i després es durà a terme la recepció dels Reis per part de les autoritats, amb la posterior salutació des del balcó. El mateix diumenge la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19.00 h i a la Plana a partir de les 8 de la tarda.