.

El Centre Cívic de la Pineda acull una xerrada-col·loqui sobre ‘Medicació i seguretat vial’

El Centre Cívic de la Pineda acull una xerrada-col·loqui sobre ‘Medicació i seguretat vial’

Des del dia 11 fins al 17 de maig, Vila-seca celebrarà, un any més, la Setmana de la Salut. La primera activitat d’aquesta setmana, l’11 de maig a les 9.00 h, serà la Caminada popular que, amb un recorregut fins a la Pineda i tornada a Vila-seca, sortirà des de la plaça de l’Església.

Durant tota la setmana, els alumnes de l’Institut Vila-seca i l’Escola Cal·lípolis participaran en diverses activitats sobre salut, higiene, alimentació i esport, als seus respectius centres. En el cas de l’Institut Vila-seca, cal destacar que el dissabte 17 de maig els alumnes gaudiran d’una jornada de esportiva amb partits, exhibicions, ball i patinatge. D’altra banda, del 12 al 16 de maig, els alumnes de 4t de la ESO de l’Institut Ramon Barbat i Miracle i l’Institut Vila-seca visitaran el Centre de Salut per a conèixer el seu funcionament com a potencials usuaris.

El Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà el 13 de maig a les 6 de la tarda, una xerrada-col·loqui sobre ‘Medicació i seguretat vial’, a càrrec dels doctors Serra i Güerri. La mateixa xerrada, i a càrrec de les doctores López i Aymamí, també està programada el dia 15 de maig a les 6 de la tarda a l’Esplai de la Gent Gran de Vila-seca.

Com ja és tradicional durant la Setmana de la Salut, els avis de la Residència Vila-seca faran una passejada per Vila-seca el proper 16 de maig de les 5 a les 7 de la tarda i, per últim, el 17 de maig des de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit, es durà a terme la Marató de la Donació de Sang al Centre de Salut de Vila-seca.

/* JS para menú plegable móvil Divi */