.

Visita al Castell de Vila-seca. Foto: Cedida

Visita al Castell de Vila-seca. Foto: Cedida

Aquest dijous, 5 d’octubre, Vila-seca ha acollit un fam trip amb professionals de diverses oficines de turisme de la Costa Daurada i de Catalunya per donar-los a conèixer tota la oferta turística que ofereix Vila-seca, la Pineda Platja i els nous projectes de la destinació. La jornada, a la que han assistit més de 30 agents turístics de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Tortosa, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Cambrils, Reus i Valls, entre d’altres, ha estat un bon punt d’intercanvi d’experiències amb altres professionals del sector turístic.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Lluïsa Clavé, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als agents turístics al Castell de Vila-seca, on han aprofitat per fer una visita guiada. Tot seguit, han visitat el Celler i han recorregut el centre històric per observar tot el patrimoni arquitectònic de les torres de defensa, l’Església i el Portal de Sant Antoni.

Els agents turístics han visitat diversos indrets del municipi. Foto: Cedida

Els agents turístics han visitat diversos indrets del municipi. Foto: Cedida

El fam trip també s’ha desplaçat fins a la platja de la Pineda. Allà, han visitat l’Oficina de Turisme i el nucli turístic, on han pogut compartir impressions sobre les novetats d’enguany pel que fa al turisme actiu i familiar.

La jornada ha finalitzat de nou al Castell de Vila-seca, amb un àpat que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, la regidora de Cultura, Lleure i Coneixement, Manuela Moya, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */