.

Durant aquests dies Vila-seca acollirà els últims actes programats per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones. Concretament, aquest dimecres a les 18.30 h i a la Biblioteca de Vila-seca, Joan Barril i Eva Bach, psicòloga, conversaran sobre els valors, en el marc del club de lectura d’adults.  El dijous a les 5 de la tarda i al Centre Cívic i Cultural de la Plana es durà a terme el col·loqui ‘Dona i Salut’, a càrrec de la ponent Lucía Teruel, infermera de l’ABS Vila-seca. El divendres 14 de març a partir de les 10 del matí hi haurà la Caminada Popular ‘Belluga’t pel teu cor’ que, organitzada per l’ABS Vila-seca, sortirà des de la plaça de l’Església en direcció al Raval de la Mar.

Presentació dels treballs de recerca dedicats a la dona.

Presentació dels treballs de recerca dedicats a la dona.

Per últim i per finalitzar els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, el divendres 14 a les 21.30 h i el diumenge 16 a les 18.30 h hi haurà la representació de l’obra de teatre ‘Les Cunyades’, de l’autor canadenc Michael Tremblay. Organitzat pel Casal de la Dona de Vila-seca, les dues funcions es duran a terme a la Societat Las Vegas.  Cal recordar que fins el 14 de març es podrà visitar a la Biblioteca de Vila-seca l’exposició Dones i llibres, que donarà a conèixer, entre d’altres, la novel·la, la poesia i l’assaig escrit per dones i sobre dones.

Els actes han estat organitzats pel Casal de la Dona de Vila-seca, l’Associació Cultural Grup de Dones de la Pineda, l’Associació de Dones Progressistes de la Plana i la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vila-seca.