.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha rebut el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha rebut el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha defensat aquest divendres que els canvis legislatius que s’impulsin per possibilitar la implantació de BCN World es faran “en nom de l’interès públic”. Durant una visita a Tarragona, el conseller ha garantit que el Govern serà “útil” per fer possible un projecte “estratègic, que pot situar Catalunya com un referent mundial de l’oferta d’oci”. Vila s’ha referit també a l’advertència del president de BCN World, Xavier Adserà, que si el projecte no es feia a Catalunya, s’acabaria fent en un altre indret d’Espanya. El conseller ha dit que ho “respecta”, però ha insistit que el Govern “no es mou mai per advertències ni amenaces”.

Vila ha situat les declaracions del màxim responsable de BCN World en el context d’algú “que segur que té moltes ganes, com té tothom, que el projecte vagi bé”. Segons el conseller, tot plegat forma part del “joc de posicionaments en què quan algú té molta il·lusió perquè el seu projecte vagi endavant, fa servir tot tipus d’arguments.”

D’altra banda, el conseller ha valorat de forma positiva les compareixences que s’han succeït al Parlament sobre el projecte. “Els alcaldes del territori s’han mostrat entusiastes amb el projecte i un nivell d’adhesió notable”, ha afegit.

Vila ha constatat també que el Camp de Tarragona “sempre ha sabut convertir en grans oportunitats de generació de feina i d’excel·lència les iniciatives que ha emprès al seu territori, com PortAventura”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */