.

.

TOTS 21

El vermut organitzat per la colla Gegantera i de Grallers d'Alforja. Foto: Tots21

El vermut organitzat per la colla Gegantera i de Grallers d’Alforja. Foto: Tots21

Alforja està de Festa Major des del passat dijous i fins aquest diumenge. Al llarg d’aquests dies s’estan duent a terme activitats per a tots els públics, des de les més tradicionals, com la Cercavila de Gegants que s’ha programat per aquest matí de diumenge o el Correfoc  i el Ball de Festa Major de divendres, fins a d’altres com la Festa Holi que se celebrarà aquesta tarda o l’espectacle de màgia que també es va dur a terme divendres.

Aquest dissabte, l’ambient als carrers del poble era el típic de la Festa Major de Sant Miquel. Al Parc d’Amics d’Alforja, les pistes de tennis acollien la Mini Olimpíada per a tota la família, amb diferents equips que van gaudir d’allò més amb els jocs i activitats que els proposaven els monitors del Consell Esportiu del Baix Camp.

La Nati, l’Emma, la Joana i l’Elena participen en aquesta olímpiada des que va començar ara fa tres anys. “Hem participat els tres anys i és molt divertit. Hi ha jocs tradicionals com el joc de la cadira, el tres en ratlla, la cursa de sacs i d’altres com el llençament de fregona o el de pinyols d’oliva. Ens ho passem molt bé”, explica la Nati.

Alguns dels integrants de l'equip de la Nati. Foto: Tots21

Alguns dels integrants de l’equip de la Nati. Foto: Tots21

L’ambient a l’Olimpíada era d’allò més divertit.

Mentre el Parc d’Alforja acollia l’Olimpíada Familiar, la plaça de les Monges era l’escenari del Vermut Electrònic organitzat per la colla Gegantera i de Grallers d’Alforja, un acte en benefici de La Marató.

La colla Gegantera i de Grallers d’Alforja organitza cada any un vermut per recaptar fons per La Marató. Fins al 2021, el feien a finals d’any, però des de l’any passat l’han fet coincidir amb la Festa Major. El president de l’entitat, Jordi Querola, estava molt satisfet amb la participació: “Quan és un acte solidari, la gent sempre respon. Tenim molta gent del poble, però també venen de Reus i d’altres pobles de la vora”.

Vermut Electrònic de la Festa Major d'Alforja. Foto: Tots21

Vermut Electrònic de la Festa Major d’Alforja. Foto: Tots21

Ho tenen molt ben muntat. Mentre els pares i mares fan el seu vermut, la canalla port participar en diversos tallers que es munten des de l’organtizació, com el de tattoos, el de pinta cares i un altre per fer polseres.

Us deixem una galeria d’imatges del que va donar de si el matí de dissabte a la Festa Major d’Alforja.

V.Tapias