.

Una imatge de l'accident.

Una imatge de l’accident.

Estaven participant en el Sardinia Supercar Experience, una trobada de cotxes esportius de lloguer que se celebra a l’illa italiana de Sardenya, i una imprudència els hi va costar la vida. Markus i Melissa Krautli era un matrimoni suís de 67 i 63 anys, respectivament, que va perdre la vida mentre participaven en aquesta cursa amb un Ferrari.

En el tràgic accident van participar un Lamborgini, el Ferrari de les víctimes i una autocaravana. Segons la Policia italiana, que ha pogut veure diversos vídeos de l’accident, a les 10.30h el Ferrari del matrimoni Krautli va començar a avançar un Lamborgini i aquest, al mateix temps, va començar a avançar una atuocaravana que circulava en el mateix sentit.

El xoc múltiple va provocar que l’autocaravana bolqués i que el Lamborgini sortís de la via. El Ferrari es va incendiar i el matrimoni que anava dins va morir calcinat. Els ocupants de l’autocaravana també van resultar ferits.

La prova automobilística és una cursa de gran velocitat que se celebra en una via oberta al trànsit, transformant la carretera en un circuit automobilístic sense cap mena de seguretat.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */