.

L’equip de Jordi Tuset va emportar-se el dissabte els tres punts imposant-se al Sant Julià d’Andorra (quart classificat) per 2-5. Els torrencs van posar-se  amb un 0-2 amb una molt bona primera part, només van cometre una errada que es va traduir en l’1-2, tot just abans del final de la primera part.

El Sant julià va sortir disposat a endur-se el matx, utilitzant temporalment el porter com a 5è jugador, però el tècnic dels del Tarragonès ho havia previst amb una defensa estratègica que va suposar l’1-3 per Xavi Pell.

El partit va entrar en una fase d’atac i ocasions per part dels dos equips. L’equip local va decidir treure porter-jugador i un espectacular Dani Carrasco, el porter del Torredembarra, a més de fer moltes parades increïbles, en una recuperació va marcar un gol de camp a camp, rubricant-se així com un dels millors jugadors del partit.

Finalment, cada equip va fer un gol deixant el 2-5 a l’electrònic. Amb aquest resultat els del Baix Gaià esperen al Linyola el dissabte vinent per intentar sortir de la zona de descens i aproximar-se a l’objectiu del club que seria mantenir la categoria.