.

Una imatge del partit. Foto: Cedida

Cinquena victòria consecutiva pels jugadors de Berni Álvarez que aconsegueixen dominar a un rival dur de la Lliga EBA com és el Martinenc BQ. Una victòria fonamentada sobretot en l’encert des de la llarga distància (12-27 en triples) i en el fet de saber controlar el partit quan tocava. Els millors van ser Ousmane Ndour amb 25 punts i 15 rebots per 37 de valoració, Güixens i Marc Buscail amb 10 de valoració cadascun.

David Fernández encetava el partit de la millor manera, amb un triple. Els visitants contestaven de dos, però Adrià Duch també hi tornava des de la llarga distància (2-6). El partit començava amb molta intensitat per part dels dos equips, que imprimien un ritme alt. Sembla que avui la llarga distància era més curta i Kristian també encertava de tres. Un altre triple de Duch donava aire als blaus que havien perdut la iniciativa en el marcador (12-14), i David en la posterior acció tornava a encertar de tres. Demanava temps mort Berni després de dues cistelles consecutives dels locals (17-17). Entrava a pista Sisco en el que era el seu debut en aquesta tornada al club. Finalitzava el primer quart amb un marcador de 19 a 19.

El segon quart començava amb una cistella de Buscail al pal baix, es recuperava la pilota i Sisco aconseguia el seu primer triple amb la samarreta blava, els visitants el contestaven, però Estebanell aconseguia un 2+1 en la següent acció. Semblaven imparables des de la llarga distància, Güixens ens sumava a la festa (24-29). Ofensivament, els de Berni tenien el seu dia, però no gens en defensa on els locals aconseguien cistelles fàcils al contraatac. Els visitants aconseguien tancar l’anella i marxaven en el marcador (26-33), l’entrenador local demanava temps mort. Dos tirs lliures de Kristian donaven el màxim avantatge en el marcador quan restaven 3 minuts per arribar al descans. Adrià Duch seguia de dolç i tornava a encertar de tres. L’entrenador visitant demanava temps mort per preparar l’última jugada, restaven 7 segons per arribar al descans. El descans arribava amb un marcador de 30 a 41 pels tarragonins, després d’un parcial d’11 a 22 en aquest quart.

En la sortida del descans Ousmane es feia fort als taulells i Adrià Duch continuava encertat i aconseguia el quart triple en el seu compte particular, tornava a sumar ara també, però de dos punts. Espectacular tap de Ndour que finalitzava Kristian amb un altre triple, era un gran moment pels visitants que començaven a posar terra pel mig (32-51). Ousmane Ndour semblava imparable ara als dos costats de la pista. Una petita reacció local ara, obligava Berni a demanar temps mort (40-55), restaven 4 minuts per finalitzar. Els locals no donaven el seu braç a tòrcer i pujaven el nivell per tornar al partit. Güixens donava aire des del triple (43-58) i ell mateix recuperava la pilota. Finalitzava el tercer quart

L’últim quart començava com en tots, amb triple, en aquest cas d’Estebanell, es recuperava la pilota i JJ anotava al pal baix. Contestava Martinenc des del triple i també ho feia Sisco des del triple altre cop. Dues accions consecutives positives dels locals els tornaven a posar en el marcador a manca de 7 minuts per finalitzar (58-68). Marc Buscail amb un triple importantíssim donava 12 punts d’avantatge quan pitjor estaven les coses a manca de 4 minuts per finalitzar el partit, i Ousmane amb una altra esmaixada posava un parcial de 5-0. Ousmane Ndour continuava sumant als dos costats de la pista i semblava sentenciar el partit a manca de 2 minuts (64-80). El final del partit arribava amb un marcador de 70 a 82.