.

.

TOTS 21

ZORNOTZA 75 – CBT 90

Imatge del partit entre el Zornotza i el CBT. Foto:CBT

Imatge del partit entre el Zornotza i el CBT. Foto:CBT

Victòria d’aquelles de coixí del CBT a la pista del Zornotza. D’aquelles per agafar aire i de les que tot i ser a priori previsible dóna la dosi de confiança necessària per mantenir a l’equip en plena competició mirant objectius similars als de l´última temporada.
Els blaus amb un parcial de 10 a 26 van encarrilar el partit en el primer quart de l’encontre, deixant la feina pràcticament feta i dedicant-se a mantenir el seu ritme de creuer durant els tres quarts restants per sumar a terres basques.
Un Miquel Salvó brillant amb 22 punts va conduir juntament amb Orion Outerbridge el joc ofensiu dels del Serrallo que va fer mal a la que és numèricament la quarta pitjor defensa de la lliga.
El partit però va tenir la nota negativa amb forma de lesió. David Mesa, un dels veterans de l’equip tarragoní que haurà de passar per quiròfan per problemes al menisc i que se suma a la baixa de llarga durada de Dani Martínez. Cal recordar que el darrer fitxatge i un dels jugadors cridats a ser importants com Jamal Wilson ja no va viatjar a Euskadi per problemes físics.
Els de Berni Àlvarez tot i les lesions després de la victòria davant del Zornotza entren novament en llocs de play-off d’ascens amb quatre victòries per cinc derrotes a la classifiació de la Leb Plata.
La pròxima jornada el CBT rep al Viten Getafe, últim classificat, una bona oportunitat per equilibrar la balança de partits guanyats i perduts i per continuar fent aquest coixi per donar traquil·litat a un equip jove i molt tocat per les lesions.