.

.

TOTS 21


Pedro Ortega del Club Atletisme Tarragona

Pedro Ortega del Club Atletisme Tarragona

Aquest diumenge s’ha disputat la Mitja marató de Tortosa on el guanyador ha estat Pedro Ortega Ridao del Club Atletisme Tarragona. Pedro ha fet un temps d’una hora 11’58’’. En segona posición ha arribat Ferran de Torres del C.A. Runners Tarragona (1 hora 11’58’’) i tercer ha estat L’Houssain Abaghad de l’UES Tortosa (1 hora 12’25’’).

L’altre atleta participant del CAT en aquesta Mitja Marató ha estat Joan Blanco Prieto que ha fet una brillant cursa a ritme de 4’ el km aturant el crono en 1 hora 24’43’’, sent 5è de la seva categoria i 54è de la general.

Tots dos atletes del Club Atletisme Tarragona estan quallant una excel·lent temporada. Pedro Ortega en aquesta cursa ha consolidat el seu gran estat de forma després d’haver guanyat fa només quinze dies la Marató Costa Daurada.

Pedro és d’aquelles persones que fa estimar aquest esport. Tenaç, humild, al que li agrada passar desapercebut, amic dels seus amics, i sobretot persona que estima al Club Atletisme Tarragona i al que uneix una gran amistat amb José García, alma màter dels fondistes del CAT.

El Joan agrupa un conjunt d’atletes de fons a les pistes de Camp Clar quan s’han de fer entrenaments de qualitat portant a terme una tasca reconeguda per tots. Altres atletes del CAT que entrenen en el grup de fons del CAT guiats pel Joan estan obtenint uns grans resultats

S’ha disputat també la Cursa de 10 kms on José F. García Navarrete ha estat 16è (39’42’’). Molt bon temps en un exigent circuit.