.

A. Baiget va ser clau en el desenllaç del partit. Foto CBT

L’inici del patit no deixava entreveure el desenllaç final. Durant els primers minuts, amb un Montgat jugant al cos a cos contra els jugadors del CBT el marcador reflexava un clar 3-11.

El partit semblava que anava pel bon camí, però en aquest moment i després de demanar el primer temps mort del partit, l’entrenador local Xavi Bassas, va ordenar als seus jugadors que es posessin a defendre en zona. I aquí va començar el calvari pels tarragonins.

Els jugadors locals carregaven la defensa sobre els jugadors interiors deixant més opcions de tir exterior, i aquest no funcionava. El percentatges des de la línia de 3, eren nefastos arribant-se al final dels vint primers minuts amb 1 de 13 en tirs de tres. Montgat poc a poc anava fent-se amb el control del partit, aconseguint una diferència màxima en aquesta fase del partit de 5 punts (20-15). Els homes de Berni s’aguantaven dins del partit gràcies a les cistelles del joc interior i alguna cistella després de recuperació de pilota. A 34” per arribar al descans, Dani Martínez va transformar el primer i únic triple durant els primers vint minuts, aconseguint retallar una mica la diferència al marcador, arribant al descans amb un 35-33.

I a l’inici del tercer quart semblava que les coses havien canviat. Adrià Baiget va aconseguir tres triples consecutius, que no van permetre capgirar el marcador, tota vegada Ruben Morales (pivot local) en aquest moments destrossava la defensa blava amb situacions interior. El partit seguia sense control i un cop es va acabar la ratxa d’Adrià Baiget i el percentatges de tir van tornar a ser els mateixos dels primers vint minuts Montgat es va fer amo i senyor del partit, aconseguint en el tram final del tercer període la màxima diferència 58-48. Però va ser a partir d’aquest moment quan les coses van canviar.

Montgat va estar molts minuts sense anotar i poc a poc les diferències s’anaven retallant. Un triple de Dani Martínez a poc més de cinc minuts per acabar el partit va capgirar el marcador (58-59). Durant uns minuts les diferències eren mínimes. A falta d’1’40” per arribar al final del partit i amb 62-63 al marcador, van tornar a aparèixer els triples d’Adrià Baiget, que amb dos de consecutius va aconseguir sentenciar el partit, malgrat que Montgat va tenir la darrera possessió per endur-se la primera victòria de la temporada.