.

.

TOTS 21

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas eren els candidats a les primàries de Junts a Reus un cop superats els avals.

Víctor Terradellas ha llençat la tovallola i ha decidit retirar-se del procés de primàries obert per Junts a Reus per escollir alcaldable a les municipals de l’any vinent. La regidora i delegada del govern, Teresa Pallarès, veu així net el camí per fer-se amb el nomenament. La decisió ha estat feta pública per mitjà d’un comunicat al qual ha tingut accés Reusdigital.

En el document Terradellas denuncia que “els òrgans de la direcció han actuat sense cap mena de neutralitat” per afavorir Pallarès i ha estat taxatiu: “Deixo Junts com a organització”.

“No vull ser partícip d’aquest joc”, assegura, relatant tot el seguit d’entrebancs que diu s’ha trobat pel camí. Des de presumptes errors informàtics en la validació dels avals (lde fet a seva impugnació va obligar a repetir el procés quan ja l’havien descartat) fins a “l’expulsió del grup local de WhatsApp, informació amagada, avals i vot condicionats, i pèrdua de confiança”. Amb tot, ha precisat, “això no vol dir que deixi la política, ni que hagi perdut les ganes de treballar per Reus i per Catalunya”.

“Junts ja tenia una candidata triada (Pallarès) pels seus dirigents nacionals actuals. Vaig rebre pressions perquè renunciés”, lamenta Terradellas. El comunicat també qüestiona “el tema d’acumulació de càrrecs, que gairebé semblen vitalicis” de l’actual regidora i delegada del Govern al Camp. “20 anys en política, des de subgovernadora del camp de Tarragona pel PSOE del 155, avui acumula com a mínim quatre càrrecs. Amb tanta feina, se’n pot fer algun de bé?”, ha exposat finalment.

Redacció