.

Vicente Moreno a la sala de premsa del Nou Estadi. Foto:Tarragona21

Vicente Moreno a la sala de premsa del Nou Estadi. Foto:Tarragona21

Amb l’objectiu d’intentar millorar el que ja és la millor ratxa de la temporada (11 punts dels últims 15) el Nàstic viatja a Mallorca on jugarà aquest dissabte a la tarda davant l’equip vermell a l’estadi de Son Moix.

Vicente Moreno té a tota la plantilla pràcticament a disposició, només amb les baixes per lesió de Gerard Valentín i Álex López, el tècnic també ha descartat encara al darrer en arribar el japonès Daisuke Suzuki.

Els grana tindran uns de les sortides més complicades de les últimes jornades en un camp d’un equip tocat i que es troba en una situació delicada a només un punt del descens. El mallorquins amb Fernando Vázquez a la banqueta són un dels cridat a aspirar a l’ascens però a hores d’ara lluiten per sortir i evitar els darrers últims quatre llocs.

El tècnic grana ha fugit de respondre qui seria el substitut de Manolo Reina en cas que el porter titular grana vegi la cinquena targeta.  A Mallorca, Moreno, ha convocat a Alberto Varo que per segona setmana consecutiva seurà a la banqueta grana i deixa la porteria del filial per Fabrice Ondoa.

Moreno no ha volgut donar pistes sobre com jugarà l’equip i si tornarà a optar per un “trivot” al mig del camp “nosaltres sortim sempre amb la mateixa idea. No som el barça, ni ho serem, ni ara ni l’any que ve. Nosaltres som el Nàstic i la resta d’equips són com nosaltres. Si voleu imitar el Barça no podem tot i que molts cops ens hem apropat” ha afirmat l’entrenador grana.

Vicente Moreno fa viatjar finalment a dinou futbolistes fins a Palma on haurà descartar a un jugador abans del partit.

La Llista: Reina, Varo, Xisco Campos, Iago Bouzon, Pablo Marí, Xavi Molina, Mossa, Madinda, Abu, Tejera, Muñiz, Giner, A.Emana, Rayco, Palanca, Jean Luc, Jose Naranjo, Marcos i Anibal.