.

.

TOTS 21


Vicente Moreno manté el seu discurs guanyador. Foto: Tarragona21

Vicente Moreno manté el seu discurs guanyador. Foto: Tarragona21

Preocupat per aconseguir mantenir la identitat que ha estat l’arma més efectiva de l’equip les últimes temporades, Vicente Moreno prepara el debut del Nàstic aquest diumenge a les 20:30h davant de l’Albacete de Luis César.
El tècnic confia en tenir a tots els jugadors disponibles tot i les molèsties que arrossega el capità, Xisco Campos, que l’han fet entrenar-se a banda les darreres sessions.
Moreno ja ha avisat que el primer onze tindrà un clar regust a l’equip de l’última temporada amb qui confia cegament i de qui ha dit que ha de ser la clara base de l’actual Nàstic.
Vicente Moreno ha mantingut aquell discurs de donar poques pistes abans del partits com ja era habitual també a segona B.
Tot i ser debutants a la segona A després de tres temporades a segona B, Vicente Moreno segueix fidel al seu estil guanyador i es marca reptes i objectius importants per aquesta campanya, el tècnic no vol sentir a parlar ni per un segon de possible relaxació i creu que le premi d’haver arribat a segona A ha de motivar per si sol a la plantilla.
La gestió d’aquells aspectes que van més enllà dels que es veuen a la gespa tornarà a ser essencial per conduïr un equip que es presenta amb deu cares noves i encara amb dos jugadors descartats dins de la plantilla. Després de confirmar-se la marxa d’Azkorra ja només queda Luismi dels descartats pel club.
Pel que fa als nous, Vicente Moreno ha demanat paciència amb un dels noms mediàtics que han arribat aquest estiu com és el d’Achille Emana “s’ha de tenir paciència amb ell ve de competir en lligues on no s’és tant competitiu com a lligues europees”, tot i això no ha descartat que entri a la primera convocatòria per aquest diumenge.
El Nàstic inicia la temporada del seu retorn a segona A amb la mirada posada a la permanència però amb un discurs clar “no ens sentim inferiors a cap equip de segona A” ha afirmat Vicente Moreno que ha reconegut que “si fem les coses com les sabem fer guanyarem a l’Albacete”. El tècnic grana ha remarcat el fet del bloc del conjunt de Luís César i el fet de tenir els mateixos jugadors i tècnic des de fa dues temporades “l’Albacete és un equip molt treballat i que juga amb la confiança que dóna el bon final de temporada que va fer i el fet dels pocs retocs a la plantilla”.
Vicente Moreno s’ha mostrat satisfet també amb el canvi de gespa que farà al Nou Estadi després del debut a la lliga per intentar que el terreny de joc presenti millors condicions que les actuals.