.

El tècnic grana, Vicente Moreno

El tècnic grana, Vicente Moreno

El Nàstic vol començar amb una victòria. L’objectiu a aconseguir en el primer partit de la temporada no és altre que superar el Sant Andreu i evitar iniciar el campionat amb una derrota, com va passar ara fa un any amb la visita del Lleida Esportiu. Aquell va ser el primer i únic partit perdut pels grana al Nou Estadi.

Amb el record encara recent del maleït partit de Llagostera, en el qual al Nàstic li va faltar només un gol per ascendir a Segona A, els granes inicien la tercera temporada a Segona B després del descens amb el mateix objectiu: disputar el play off.

Per començar, el Nàstic rep aquest diumenge el Sant Andreu a partir de les 7 de la tarda. Vicente Moreno no pot comptar per a aquest partit amb els sancionats Xisco Campos i Pablo Marí, ni amb el lesionat Marc Martínez, qui la setmana vinent començarà a treballar amb el grup. Moreno i la plantilla esgoten les hores que queden per a l’inici del campionat oficial. El tècnic ha valorat de manera positiva la pretemporada i ha afirmat que ‘l’equip està bé’. Ha matisat que ‘és difícil començar al cent per cent, però hem arribar bé, com havíem previst’.

En tres dels partits de pretemporada el Nàstic no va marcar. En aquest sentit, Moreno ha manifestat que ’em preocuparia no crear ocasions de gol i aquest no és el nostre cas’. Ha apuntat que, segurament, el Nàstic és l’equip de la categoria ‘que més ocasions genera i això és l’important perquè l’encert arribarà’. El tècnic ha remarcat que ‘davant tenim jugadors amb bons números’.

Del rival de diumenge, el Sant Andreu, club que ha contractat l’ex grana Lucas Viale, Moreno ha dit que ‘és un rival que coneixem bé i també al seu entrenador -Piti Belmonete-, qui va ser company meu en el Mestalla’. ‘Espero poder imposar la nostra qualitat’.

Sense noms de favorits

Abans de l’inici d’una temporada és habitual fer travesses amb els noms d’equips candidats a disputar l’ascens, els que seran la revelació o aquells dels que s’espera molt i al final es desinflen.

Preguntat pels seus candidats, Vicente Moreno ha dit que ‘aquest és més un treball de la premsa i em sembla atrevit que hi hagi entrenadors que parlin d’això, però a priori estem els de sempre i algun equip que es sumarà, i també els que haurien d’estar a dalt i no ho faran’. ‘No vull dir noms’, ha remarcat, per afegir-hi que, d’entrada, ‘l’objectiu de tots els equips és sumar el major nombre de punts possible’.

Camp d’Esports / Grup de Diaris Digitals de Catalunya