.

Els nous campions catalans, proclamats al Gof Costa Daurada. Foto: Cedida/FCG-M.Montilla

El Golf Costa Daurada ha posat el punt i final a dos dies frenètics de golf d’alt nivell amb la celebració del Campionat de Catalunya de Segona, Tercera i Quarta Categoria Masculina. Amb una participació de 120 golfistes amateurs, el torneig s’ha desenvolupat en un gran ambient de competició, acompanyat d’unes excel·lents condicions meteorològiques.

Després de completar-se els 36 forats, el triomf a Segona Categoria ha estat per Michael Vassilev, jugador del Golf Barcelona. Amb voltes de 67 i 72 cops per un total de 139 cops. El subcampionat se l’ha endut Aleix Ramoneda, del Golf Sant Cugat, que ha emprat un total de 145 cops. Víctor Sans, jugador del Club, ha signat una fantàstica actuació que li ha valgut la tercera plaça.

Menció especial pels tres jugadors del Golf Costa Daurada que han finalitzat la seva participació al torneig entre els deu primers. Carlos Vilardell, cinquè classificat; Carlos García, sisè, i David González, novè.


Altres notícies:


En Tercera Categoria, el títol ha anat a parar a mans d’Iñaki Urbistondo, jugador del Golf Costa Daurada, que ha signat voltes de 84 i 82 cops per als 166 finals. A només dos cops ha finalitzat subcampió el jugador del Gaudí Reus, Adrián López, amb 168.

Finalment, en Quarta Categoria, el títol català ha estat pel jugador del Golf Llavaneras, Eneko De Ormaechea, que ha emprat 173 cops, amb voltes de 85 i 88 cops. El subcampionat ha estat per a Jan Llorca, del Golf Vallromanes, amb un total de 181 cops. Jordi Domènech Batlle, soci del Golf Costa Daurada, ha aconseguit la tercera plaça del pòdium i Eduard Suárez, la sisena.

Des del Golf Costa Daurada s’ha volgut donar l’enhorabona als nous campions de Catalunya i agrair a tots els jugadors la seva participació al certamen.