.

.

TOTS 21


El programa d’activitats va incloure des de zumba fins a berenar solidari.

Gairebé 2.000 euros és la quantitat total de diners que s’ha recaptat al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’Associació NEN durant la Setmana de la Joventut Solidària. En el  marc d’aquesta Setmana,  recordem, la Regidoria de Joventut va organitzar, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, l’Àrea d’Esports, l’empresa local Lo Tossalet, l’associació familiar La Tribu i l’associació NEN, diverses activitats en benefici d’aquesta associació, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els infants.

Aquestes activitats, programades del 6 al 12 d’agost, van consistir en esmorzars solidaris per als infants i joves inscrits a les activitats d’estiu municipals; en un berenar solidari, en una gimcana solidària, en un taller d’astronomia i en partides de Làser Tag.

La major part dels diners es van aplegar a l’acte de cloenda: el 3r Aperitiu solidari #Tamarikitanga18, que va aplegar molta gent durant tot el diumenge 12 d’agost a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. En aquest escenari, s’hi va oferir menjar, productes solidaris i hi ha haver animació infantil i activitats, com ara una sessió de dj, zumba, etc.

Durant la Setmana, també es van vendre tiquets per al sorteig de cinc lots de productes donats “per una cinquantena d’establiments comercials i de restauració del municipi” a l’Espai Jove i a l’Oficina de Turisme, tal com ha destacat la regidora de Joventu, Celia Ruiz, qui ha ressaltat també la implicació del col·lectiu jove en aquesta iniciativa, com a participants i com a voluntaris. El sorteig es va realitzar ahir dilluns 13 d’agost a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

Recaptació de la Setmana de la Lactància Materna

També per a l’Asociación NEN, es van aconseguir recaptar 100 euros a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, en les activitats organitzades per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV del municipi, del grup Sagessa i de l’Institut Català de la Salut, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Lactància Materna al municipi (de l’1 al 7 d’agost).