.

L'equip de pilotaires del Nàstic

Els pilotaires granes han extret un resultat positiu en el difícil desplaçament a Almeria. El partit corresponia a la tercera jornada del campionat estatal de pilota de primera categoria. Els partits precedents entre el club de Pilota Almeria i el Nàstic eren favorables a l’equip tarragoní. En aquesta ocasió, un triomf contundent en la modalitat de paleta i una ajustada derrota en la de pala curta han permès extreure un important empat a Almeria.

En la modalitat de paleta, els granes Javi Carro i Agustín Calbo s’han imposat per un clar marcador de 5 a 15 en el primer joc. La segona part ha estat més treballada pels pilotaires locals, Almodóvar i Cruz, però no ha estat suficient per a que s’emportés la victòria per 10 a 15 l’equip entrenat per Raul Oterino.

L’emoció ha estat present en la modalitat de pala curta. Els almeriencs Marcaida i Gómez s’han emportat el primer joc per 15 a 9, el segon ha estat dominat de principi a fi pels granes Jordi Bergoni i Oscar Rodríguez amb un marcador de 6 a 15. Al tercer i definitiu joc, els jugadors d’Almeria han mostrat un gran ofici per adjudicar-se el partit per 10 a 2 i, per tant, repartir els punts entre l’equip grana i l’andalús. L’equip pilotaire del Nàstic descansa la propera jornada del campionat.