.

Valle Mellado fent campanya al mercat del Vendrell. Foto: Cedida

Valle Mellado fent campanya al mercat del Vendrell. Foto: Cedida

La cap de llista del PSC a les eleccions generals per Tarragona, Valle Mellado, ha assegurat aquest dimarts que “Tarragona i les dones derrotarem a l’extrema dreta a les urnes aquest diumenge. El PSC surt a guanyar i aquí les dones tenim un paper molt important. No podem permetre el fabulós salt enrere que suposaria un Govern del VOX-PP amb majoria absoluta”, ha reblat.

En aquest sentit, la candidata socialista ha demanat el vot directament “a totes aquelles i aquells que no volen trobar-se al senyor Abascal de vice-president del Govern el dia 24. Aquestes no són unes eleccions municipals on interessa veure qui queda tercer, quart o cinquè. Aquí només hi ha una disjuntiva: o bé guanya el PSC i tornem a tenir Pedro Sánchez de president o bé ens trobem al tàndem de la dreta extrema i l’extrema dreta al poder. No hi ha cap altra alternativa, tinguem-ho clar quan anem a votar”.

Així, Valle Mellado ha recordat que allà on el VOX-PP ha format Govern després de les eleccions municipals “han suprimit les conselleries d’Igualtat i de Medi Ambient, neguen la violència de gènere i se suprimeixen pel·lícules i obres de teatre per, literalment, “falta de decoro.” Estem al 2023 i torna a haver-hi censura cultural, sembla increïble!”.

“Algú té algun dubte que el PP tindrà el més mínim escrúpol de decència democràtica per pactar amb VOX si sumen majoria absoluta? De fet, aquests darrers dies hem vist com el senyor Feijoo utilitza sense escrúpols la mentida, com quan parla de les pensions, i posa en dubte el nostre sistema democràtic escampant el dubte sobre els treballadors i treballadores de Correus. Al més pur estil Trump-Bolsonaro…”.

Valle Melladotambé ha alertat que n’hi ha alguns, com el senyor Puigdemont, que en cas de ser decisius per elegir entre un Govern progressista liderat per Pedro Sánchez o el binomi VOX-PP asseguren que permetrien un Govern ultra “perquè se senten més feliços en la confrontació. Repeteixo, en aquestes eleccions l’única opció capaç, alhora, de fer Pedro Sánchez president i de barrar el pas a l’extrema dreta és el vot al PSC. Dividir el vot en opcions minoritàries o “passar” d’anar a votar tan sols acosta a l’extrema dreta al poder.”

Finalment, la cap de llista del PSC ha explicat que a la demarcació de Tarragona s’elegeixen sis diputats i quatre senadors. “No n’hi ha prou amb guanyar, cal obtenir una victòria inequívoca sobre el VOX-PP. Tan de bo el PSC pogués obtenir els sis diputats perquè realment això pot anar com es diu popularment “del canto d’un duro” i Tarragona pot ser decisiva. No podem fallar, imagineu-vos que al final el VOX-PP guanya per uns pocs diputats i vosaltres no heu anat a votar. Per això cal fer un esforç addicional i mobilitzar fins a l’últim vot progressista de les nostres comarques. Si totes i tots anem, guanyarem!”, ha conclòs.