.

Valle Mellado durant la roda de premsa. Foto: Cedida

Valle Mellado durant la roda de premsa. Foto: Cedida

La cap de llista del PSC a les eleccions generals per Tarragona, Valle Mellado, ha demanat directament el vot als més de 160.000 pensionistes de la província de Tarragona. Segons els ha emplaçat directament, “aquest diumenge hem d’elegir a les urnes entre els que hem incrementat les pensions, és a dir el Govern socialista, i aquells que han votat en contra (en referència al PP).”

“Davant d’això els tarragonins i tarragonines que cobren una pensió han de votar socialista, en defensa pròpia. Cal una mobilització històrica a les urnes per seguir garantint el sosteniment del sistema públic de pensions que amb un Govern del VOX-PP estaria clarament en perill”, ha argumentat.

En aquest sentit, la candidata socialista ha recordat que el Govern de Pedro Sánchez ha incrementat les quanties de les pensions, revaloritzant-les i garantint el poder adquisitiu dels pensionistes. 

“No son paraules, son fets. Amb el Govern de Pedro Sánchez les pensions han passat d’un raquític 0’25% de raquític mini-augment amb el PP a veure’s incrementades un 8’5%. Crec que les dades objectives parlen amb una magnífica eloqüència…”, ha reblat la candidata del PSC. 

“Mireu, aquest diumenge només hi ha una disjuntiva: o bé seguim avançant amb un Govern socialista presidit per Pedro Sánchez que apugi les pensions, el salari mínim, augmenti les contractacions indefinides, etc. o bé fem un fenomenal salt enrere que suposaria un executiu del VOX-PP, l’operació cranc, que ens faria retrocedir en drets, prestacions socials i llibertats”.

En aquest sentit, Valle Melladoha estat contundent a l’hora d’explicar que “l’únic vot que implica un 3 per 1, és a dir, fer Pedro Sánchez president, assegurar un Govern de progrés i barrar el pas a l’extrema dreta del VOX-PP és el vot al PSC. Si tots i totes anem a votar massivament a les urnes guanyarem. I en el cas dels 160.000 pensionistes de les comarques tarragonines guanyaran, perquè les seves pensions en cap cas seran retallades pel pacte tenebrós de la dreta extrema amb l’extrema dreta”, ha conclòs. 

Valle Melladoha fet aquestes declaracions a les Terres de l’Ebre on està participant en diversos actes electorals socialistes en localitats ebrenques aquest dilluns.

Al fil d’aquesta presència la candidata del PSC ha emplaçat “a tots els ebrencs i ebrenques a què amb el seu vot a la candidatura socialista evitin que tornin al poder aquells que van voler impulsar el PHN”.