.

Valle Mellado i Andreu Martín s'han reunit amb els alcaldes de la Canonja i Constantí. Foto: Cedida

Valle Mellado i Andreu Martín s’han reunit amb els alcaldes de la Canonja i Constantí. Foto: Cedida

La cap de llista del PSC a les eleccions generals per Tarragona, Valle Mellado, ha afirmat avui que “el Govern progressista del president Pedro Sánchez apostarà decididament per la reindustralització de les comarques tarragonines. Això suposarà guanyar en llocs de treball de qualitat i ben remunerats, avançar en la implantació de les noves tecnologies a la indústria i en millorar la innovació i la sostenibilitat mediambiental”.

Cal recordar que a la nostra demarcació el sector industrial dona feina a 69.000 treballadors i treballadores, dels quals 10.500 corresponen a la industria química. 

Valle Mellado, acompanyada del també candidat al Congrés per Tarragona Andreu Martín, ha fet aquestes declaracions a la Canonja on s’ha reunit amb l’alcalde del poble, Roc Muñoz, i amb l’alcalde de ConstantíÒscar Sánchez, com a representants de municipis industrials del Camp de Tarragona.

“Durant aquests darrers quatre anys hem complert amb el sector químic i industrial de les nostres comarques. Per posar només alguns exemples: el reglament de les xarxes tancades, la continuïtat de l’A-27 fins a Montblanc, la progressiva execució del Corredor del Mediterrani, etc”.

“Som conscients que el sector químic és cabdal ja que crea llocs de treball de qualitat i ben remunerats. En aquest sentit, seguirem impulsant els processos de descarbonització, l’economia circular i totes les inversions que tinguin a veure amb la competitivitat del sector, com ara la implantació de nova tecnologia i la sostenibilitat mediambiental”, ha afirmat Valle Mellado.

En un altre ordre de coses, la candidata del PSC ha assenyalat que aquests primers dies de campanya “estan servint per clarificar que és el que està en joc en aquestes eleccions. I en aquest sentit les coses estan mol clares, haurem de triar una única disjuntiva: o bé seguim avançant amb el president Pedro Sánchez o bé fem marxa enrere amb el tàndem VOX-PP. O caixa o faixa”, ha indicat la cap de llista tarragonina.

“N’hi ha que van a bloquejar-ho tot, altres a abstenir-se, uns tercers pensen que el Congrés és una mena de mercat fenici on els serveis públics han de ser objecte de mercadeig. No és el nostre cas: votar socialista, votar PSC, és l’únic vot capaç de garantir, alhora, un Govern de progrés presidit per Pedro Sánchez i barrar el pas a l’extrema dreta ultra de VOX. No ho oblidem quan anem a votar”, ha conclòs.