.

.

TOTS 21

Dolors Compte en imatge d'arxiu.

Dolors Compte en imatge d’arxiu.

La candidata de Valents per a Reus, Dolors Compte, ha manifestat avui que un dels punts del seu programa és la creació d’una regidoria de la Gent Gran, amb l’objectiu “d’incloure les inquietuds i les demandes específiques de la gent gran del municipi, donant-los veu i aconseguint així un Reus més obert i més inclusiu”.

Amb aquesta nova Regidoria, Valents busca millorar l’eficiència de les polítiques de gent gran i garantir que tinguin tota l’atenció i protagonisme que mereixen en l’agenda del govern municipal.

Dins de la regidoria proposen impulsar també un programa de voluntariat per ajudar les persones grans per anar a comprar, al metge, llençar la brossa o altres necessitats; eliminar la cita prèvia per acudir a l’ajuntament o altres gestions municipals per a les persones grans; implantar zones d’esbarjo i esport als parcs públics per a les persones grans, entre d’altres.

La candidata de Valents va explicar que “volem continuar treballant per representar les diverses inquietuds i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes de Reus, inclosos els més grans, i d’aquesta manera seguir construint una ciutat millor per a tothom”.

La proposta de la Regidoria de la Gent Gran té com a objectiu principal coordinar les polítiques dirigides a aquest sector i promoure la col·laboració interdepartamental dins de l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, Valents per a Reus busca millorar l’eficiència de les polítiques de gent gran i garantir que tinguin tota l’atenció i protagonisme que mereixen en l’agenda del govern municipal.