.

.

TOTS 21


El candidat de Valents ha recollit les impressions dels veïns. Foto Cedida

El candidat de Valents ha recollit les impressions dels veïns. Foto Cedida

La cúpula de Valents a Tarragona, amb el candidat a l’alcaldia, Robert Hernández, i Carlos Calderón (número dos), ha mantingut diverses trobades amb els veïns, comerciants i hostalers del barri de la Part Alta de Tarragona per a escoltar les seves inquietuds. El número u de Valents ha constatat les principals mancances del centre històric de la ciutat, com són la pèrdua d’activitat comercial, l’alt preu de l’habitatge, les dificultats de mobilitat, i la incapacitat per a desenvolupar negocis més enllà de la restauració.

Entre altres propostes, Robert Hernández ha recordat la urgència de donar solució al problema enquistat de l’hotel del Pla de la Seu, al costat de la façana de la Catedral, una prioritat desatesa on exigeix facilitar la instal·lació d’un hotel de luxe “per a millorar la imatge d’una zona icònica de la ciutat i generar una dinamització del turisme de qualitat en la Part Alta”. “Sé que és una obra molt complexa, però no és acceptable per a la projecció exterior de Tarragona mantenir durant tants anys aquest projecte paralitzat”, ha criticat.

A més, ha avançat que “hem de donar ‘carpetada d’una vegada per sempre’ al pàrquing Jaume I i ser capaços de donar utilitat a les desenes de milions d’euros que ens ha costat; no serveix mirar per a un altre costat i és hora de plantejar solucions”. En aquest sentit, ha promès un pla de dinamització real de la Part Alta, de la mà de les associacions i diferents col·lectius del barri. “A causa de la incompetència administrativa i a la poca voluntat política, Tarragona està perdent massa oportunitats”, ha lamentat el candidat de Valents.