.

La trobada tindrà lloc a l'Auditori

La trobada tindrà lloc a l’Auditori

Els propers dies 7 i 8 de novembre tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, quatre sessions de teatre interescolar programades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i que té l’objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l’aprenentatge dels estudiants.

Aquesta activitat, adreçada als alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial, aplegarà un total de 1.400 infants a l’Auditori Josep Carreras que assistiran a la representació d’El llop i les set cabretes.

En primer lloc, el 7 de novembre a partir de les 9.30 h, gaudiran de la sessió els alumnes de P5 de l’Escola Mestral i els de 1r i 2n de les escoles La Canaleta, Mestral i Antoni Torroja i Miret. A partir de les 11 del matí, els assistents seran els alumnes de P3 i P4 de les escoles Cal·lípolis, Miramar i Sant Bernat Calvó i els de P5 de les escoles Miramar i Sant Bernat.

A l’endemà dimarts a les 9.30 h, serà el torn dels alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’escola La Plana; P3, P4 i P5 de La Canaleta; P3 i P4 de l’Escola Mestral i 1r i 2n de l’Escola Sant Bernat Calvó. Per acabar, a les 11.00 h, assistiran a l’última funció els alumnes de P5, 1r i 2n de l’Escola Cal·lípolis; 1r i 2n de l’Escola Miramar i P3, P4 i P5 de l’Escola Torroja.

Més endavant, al mes de març, tindrà lloc una altra sessió de teatre per als infants, Frankenstein 2, la qual en aquest cas serà narrada en anglès, per als alumnes de cicles mitjà i superior.