.

Imatge de la reunió. Foto: Cedida

En una reunió que s’ha dut a terme a Salou l’alcalde del municipi, Pere Granados; de TarragonaRubén Viñuales; de ConstantíÒscar Sánchez; de la CanonjaRoc Muñoz; de CambrilsAlfred Clúa; de Mont-roigFran Morancho; l’alcaldessa de ReusSandra Guaita; així com la diputada al ParlamentRosa Maria Ibarra; el subdelegat del GovernSanti Castellà, i el primer tinent alcalde de TorredembarraValeriano Pino, han manifestat “la necessitat de consensuar aquells projectes, objectius i estratègies que tenen un benefici comú i compartit pel territori”. També ha assistit a la reunió el secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández.

Àrea Metropolitana

En aquest sentit, s’han posicionat sobre el projecte d’Àrea Metropolitana com a l’eina necessària per fer sentir la veu i impulsar la unitat d’acció del Camp de Tarragona. Un instrument que permetrà gestionar i dinamitzar conjuntament els serveis i recursos que comparteixen de forma més adaptada i funcional, més competitiva i més eficient, com ara el transport, els residus o la implementació d’energies netes i renovables. També han incidit en què el marc de respecte a l’autonomia local i les particularitats de cada municipi han de ser elements compatibles amb un òrgan de caràcter mancomunat.

 Hard Rock

Sobre el projecte d’implantació de Hard Rock al municipi de Salou, tots els alcaldes s’han posicionat a favor, manifestant de forma unànime que “és molt positiu pel territori i pel conjunt del país”, i han volgut instar al Govern de la Generalitat a donar màxima la celeritat al compliment dels acords subscrits, un dels quals és l’impuls definitiu i sense més demora d’aquest projecte turístic.