.

Martí Barberà, amb Ramon Espadaler

Martí Barberà, amb Ramon Espadaler

Després de la renúncia d’aquest passat dissabte en el Consell Nacional del partit per part de Josep A. Duran i Lleida com a president del comitè de govern d’Unió, la intercomarcal de Tarragona ha volgut manifestar el seu “suport” i “agraïment” per “la seva trajectòria i contribució al servei de Catalunya i d’Unió”.

En paraules del president intercomarcal, Martí Barberà, ha afirmat que “és un gest de responsabilitat que l’honora. Duran és un exemple de compromís, de coherència i de lideratge”.

“La seva manera de fer política ha estat un gran mestratge per als militants d’Unió i també per a d’altres formacions polítiques. El respecte i ser respectat, el diàleg, la responsabilitat, la vocació de servei, el seny, el coratge… són trets que han de conformar l’essència de la política i és el llegat que deixa Duran”, ha destacat Martí Barberà.

A més, ha afegit: “Tarragona tenim molt per agrair-li perquè sempre ha estat a disposició per treballar les problemàtiques del territori i presentar propostes”.

El Congrés d’Unió

Després de les diferents conteses electorals, Unió Democràtica treballa per reforçar-se de cara a la situació política que viu el país i per al Congrés Ordinari que se celebrarà els dies 16 i 17 d’abril.

La nova etapa s’enceta amb diverses trobades i reunions territorials per reforçar la cohesió interna del partit. Ja s’ha dut a terme la trobada a nivell intercomarcal dels comitès executius intercomarcals de Tarragona i Terres de l’Ebre amb el secretari general del partit, Ramon Espadaler, per analitzar el context polític i del partit al territori.

Les persones designades per la intercomarcal de Tarragona per al Congrés Nacional Ordinari de l’abril són: Marta Blanch –alcaldessa de Puigpelat (Alt Camp)– com a membre de la ponència, i Carlos Javier Calderón –de Tarragona (Tarragonès)–, com a membre de la mesa del Congrés.