.

A la imatge, Joel Navas, president d'Unío de Joves de Torredembarra, al Consell Nacional

El Consell Nacional d’Unió de Joves que s’ha celebrat aquest diumenge, 16 de març, a Manresa, ha aprovat per unanimitat una moció sobre l’estació de trens de Torredembarra.

El president d’Unió de Joves de Torredembarra, Joel Navas, ha presentat aquesta moció de la intercomarcal del Camp de Tarragona amb l’objectiu de donar suport a la reclamació de la ciutadania de Torredembarra, amb l’Ajuntament al capdavant, “per tenir una estació digna”; instar els diputats del Grup Parlamentari català de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats a reclamar les inversions previstes actualment i a “treballar per una ampliació d’aquestes inversions per tal de dotar al municipi de Torredembarra de l’estació que es mereix, d’acord amb el volum de passatgers que hi transiten”; i, finalment, defensar les infraestructures del Camp de Tarragona i de Catalunya per tal de millorar la connectivitat amb el territori.

Segons ha comentat Joel Navas, des d’Unió i des d’Unió de Joves de Torredembarra, ja s’ha contactat amb alguns diputats del Grup Parlamentari català i han mostrat la seva predisposició per assolir aquests objectius que es plantegen a la moció.

Els arguments utilitzats han estat “el lamentable estat en què es troba l’estació de trens”, la manca d’inversions “i d’incompliments per part d’Adif” i “la imatge pèssima” que ofereix als visitants i a totes les persones que agafen o deixen el tren en aquesta població. Així mateix, també s’ha recordat que és la tercera estació de la demarcació de Tarragona en volum de passatgers i que es troba entre les 25 primeres més transitades de tot l’Estat amb 600.000 passatgers anuals. Cal recordar que l’any anterior, Unió de Joves va celebrar la seva escola d’estiu al municipi de Torredembarra i molts militants ja van poder veure de primera mà l’estat deplorable de l’estació.

/* JS para menú plegable móvil Divi */