.

Un moment de la jornada In&Out. Foto: Cedida

Un moment de la jornada In&Out. Foto: Cedida

La tercera edició de la jornada “In&Out” ha reunit institucions i empreses turístiques del territori amb agents i operadors de viatges, que han mantingut més d’un centenar d’entrevistes amb l’objectiu de donar a conèixer la seva oferta turística. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona organitza aquesta jornada de treball, de caràcter biennal, per tal de donar resposta a les inquietuds d’agents públics i privats del sector, principalment de les zones d’interior, i d’aquesta manera afavorir la comercialització de les seves propostes d’excursions al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Una setantena d’entitats i empreses han pogut presentar els seus productes turístics als representats de catorze agències i operadors turístics per tal que els ofereixin als seus clients, durant la sessió de treball que s’ha celebrat al club de golf Bonmont, a Mont-roig del Camp. El Patronat de Turisme de la Diputació a través de l’organització de la jornada In&Out, vol col·laborar en l’increment de la mobilitat interna dels turistes que visiten la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, per tal que coneguin recursos i espais que poden ser del seu interès un cop ja són al territori.

Precisament el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, ha destacat a la jornada la importància de l’acció, que “és la plataforma perfecta per tal que les agències incomings de la demarcació coneguin, mitjançant entrevistes planificades, tota l’oferta del territori que pugui ser objecte de comercialització de cara a la temporada 2017. Està clar que, a banda del caràcter comercial de la jornada, l’In&Out permet posar en valor la diversitat de productes i la qualitat dels mateixos”.

Els anys 2012 i 2014 es va dur a terme la primera i segona edició d’In&Out. En aquesta tercera edició de la jornada, el Patronat de Turisme de la Diputació ha ofert prop de 170 propostes d’excursions a través de 128 reunions. Els operadors turístics i agències de viatge incomings han escollit les propostes d’excursions que volen conèixer amb més detall, en funció dels seus interessos, la potencialitat detectada de cadascuna d’elles i dels hàbits dels seus clients.